✨ KOOPJESPERIODE | ALLES MET 50% KORTING! ✨

Garantie & Retourneren

1 - WAT ZIJN DE RETOURVOORWAARDEN?

U heeft na ontvangst van het artikel 14 dagen bedenktijd. De termijn gaat in op de dag van ontvangst van uw bestelling. Het product is in de originele verpakking. Wanneer u de ongebruikte producten terugstuurt, hebt u nog steeds recht op een terugbetaling. 

*** Hygiëne producten, producten die op de huid worden aangebracht, kunnen niet geretourneerd worden om hygiënische redenen.

Belangrijk: Wij vragen u om verplicht het retourformulier mee te sturen in de verpakking. Hiermee kunnen wij de retour sneller behandelen en hoeft u minder lang te wachten op de oplossing. 

2 - IK BEN NIET TEVREDEN MET HET PRODUCT OF HET VOLDOET NIET AAN MIJN VERWACHTINGEN, HOE STUUR IK DIT TERUG?

U kunt via mail een aanvraag in dienen om het product te retourneren. 

3 - MIJN PRODUCT IS BESCHADIGD GELEVERD, HOE WORDT DIT OPGELOST?

Neem meteen contact op met de klantenservice en beschrijf uw probleem met foto's van de beschadiging het ordernummer. U krijgt binnen 24 uur antwoord met een oplossing.

5 - HOELANG DUURT HET VOORDAT IK EEN REACTIE KRIJG OVER MIJN RETOUR?

Uw retour wordt doorgaans binnen 1 week afgehandeld. Tijdens drukke periodes kan dit tot 30 dagen in beslag nemen. Dit zal je merken omdat u zal zien dat je aankoopbedrag teruggestort is. 

6 - IK HEB MIJN ARTIKELEN GERETOURNEERD MAAR DEZE ZIJN NIET AANGEKOMEN BIJ BEAUTY-ONLY.NL WAT NU?

Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat Beauty-only.nl niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gezonden artikelen. Bewaar daarom de Track & Trace code goed. Dit is uw enige bewijs.

7 - BINNEN HOEVEEL DAGEN KRIJG IK MIJN GELD TERUG?

Binnen 30 dagen na dat wij uw retour ontvangen krijgt u het aankoopbedrag teruggestort. 

8 - HOE ZIET DE RETOURPROCEDURE ERUIT?

Uw retour wordt afgeleverd bij ons magazijn. Zij zullen uw retour in behandeling nemen en kijken wat er aan de hand is. Nadat er een gepast oplossing is, wordt uw order gebracht naar de klantenservice die uw retour verder afhandelt en de oplossing uitvoert. Het gehele proces duurt maximum 30 dagen.

GELD TERUG GARANTIE
GRATIS VERZENDING
24/7 KLANTENSERVICE
2000+ POSITIEVE REVIEWS